Lancia Romania
Home Contact Harta site
Lancia Global Home | Newsletter | Concesionari

 

 

 

 

>>Trimite unui prieten

 

Ypsilon

Noua Lancia Ypsilon-Eleganta este un drept

5 portiere cu farmecul insa al unei masini in trei usi datorita modalitatii in care manerele portierelor spate sunt incluse in rama usii. Alura compacta si o tinuta eleganta ce ii confirma statutul de masina premium in segmentul autoturismelor de oras. Stil inconfundabil, rafinament italian in fiecare detaliu si o serie de noi caracteristici tehnice de ultima ora.De la cel mai putin poluant motor pe benzina ales recent si International Engine of the Year 2011-Twin Air 0.9 85 CP, la sisteme tehnologice inedite de tipul Magic Parking si Smart Fuel. Trei niveluri de echipare (Silver, Gold si Platinum), 14 culori exterioare, 6 variante cromatice pentru tapiserii si 3 tipuri de jante: peste 600 de modalitati de configurare.

Magic Parking sistemul este activat de un buton aflat pe bord si faciliteaza parcarea autoturismului, mai ales in spatii foarte inguste. Intr-o prima etapa este masurat automat spatiul pentru parcare semnalandu-se daca acesta este suficient. In a doua etapa, prin intermediul sistemului, autotusimul efectueaza automat virajul in marsarier, lasand soferului doar sarcina de a regla viteza cu ajutorul pedalelor de acceleratie si frana.

Smart Fuel permite alimentarea mult mai comoda si mai sigura a automobilului, clasicul buson rezervor fiind acum integrat in tubul de alimentare al rerervorului, deschizandu se si inchizandu se automat la introducerea/retragerea furtunului de alimentare.

Siguranta garantata prin prezenta in echiparea standard a 4 airbaguri si a sistemelor ESP, ASR, Hill Holder, ABS+EBD. 

© AutoItalia Group, 2009     SC AUTO ITALIA IMPEX SRL, CUI: RO 3786213 Informatii