Lancia Romania
Home Contact Harta site
Lancia Global Home | Newsletter | Concesionari

 

 

 

 

>>Trimite unui prieten

 

Delta

O noua provocare, un stil nou pentru Lancia: Delta debuteaza.

Forma
O parte frontala puternica si linii fluide, aerodinamice: Delta este un concentrat de inovatie si design. Poezia designului Flying Bridge intalneste tehnologia plafonului bicolor care se sprijina direct pe luneta. Fiecare linie este accentuata de detalii cromate. Lux care nu este niciodata ostentativ: originalitate care evita declaratii inutile, care isi pastreaza intotdeauna eleganta. Trei nivele de echipare (Argento, Oro, Platino) si patru versiuni de finisaje de interior (Tesatura, Piele si Alcantara®, Piele Poltrona Frau® , Piele si Alcantara® Starlite).

Substanta
Instinct si auto-control. La Delta, tehnologie de varf pentu un sofat placut, promovat de catre sistemele ce garanteaza siguranta completa. Cum ar fi Absolute Handling System, o evolutie sistemului ESP: control perfect al stabilitatii pe orice tip de drum. Sau Driving Advisor, un dispozitiv care, folosind un senzor electronic, atentioneaza soferul ca trece peste linia de demarcare a benzilor, cu un impuls in volan.

Un concentrat de evolutie, o expresie a tehnologiei. La bord, cu ajutorul sistemului Instant Nav, cele mai recente inovatii in sistemele de navigatie integrata si sitemului Blue&Me™ cu port USB ce ofera suport Bluetooth®, citirea mesajelor SMS, ascultarea muzicii in format MP3, WMA, WAV si comunicare hands-free. Fara sa iei mainile de pe volan.

Sufletul
Cu noile motorizari, desigur toate Turbo, Noua Delta prinde viteza. Versiunile pe benzina au toate 16 valve si cutii de viteze in 6 trepte. Versiunile diesel sunt Euro 5 Ready si au filtru de particule: perfomanta maxima si respect maxim pentru mediu.


Descopera detaliile la www.noualanciadelta.ro


Lista de preturi 

© AutoItalia Group, 2009     SC AUTO ITALIA IMPEX SRL, CUI: RO 3786213 Informatii