Lancia Romania
Home Contact Harta site
Lancia Global Home | Newsletter | Concesionari

 

 

 

 

>>Trimite unui prieten

 

 

Lancia la Salonul Auto de la Frankfurt 2011

07/09/2011
 

Thema, Voyager and Flavia Cabrio. Acestea sunt primele trei modele care au rezultat din alianta dintre noua Lancia si noul Chrysler si care pasesc alaturi la parada pe covorul rosu de la Frankfurt. Aceste modele reprezinta expresia perfecta a valorilor impartasite de cele doua marci care reprezinta acum o singura identitate: de la eleganta si inovatie tehnologica pana la istoria centenara si dorinta de a excela in viitor. Publicul va putea, de asemenea, sa admire si modelele Musa si Delta care completeaza una dintre cele mai complete game de masini premium, de la segmentul B la MPV-uri mari.


Vedeta indiscutabila a standului este Lancia Thelma, prima nava amiral a aliantei dintre cele doua lumi. La fel ca modelul original Thelma lansat in 1984, noua berlina de top isi face aparitia in cel mai dificil dar prestigios segment auto, propunand alternative originale la oferta actuala. Lancia Thelma este disponibila in trei niveluri de echipare Gold, Platinum si Executive si trei motoare: unul pe benzina de 286 CP 3.6 V6 cuplat la o cutie automata cu 8 viteze si doua motoare diesel de 190 CP sau 239 CP 3.0 V6, ambele avand cutii de viteze automate cu 5 viteze.


A doua vedeta a gamei Lancia este noul Voyager, o inventie Chrysler care a schimbat radical limbajul in domeniul auto, creind un nou cuvant: MPV, arta calatoriei. Voyager preia stafeta de acolo de unde a lasat-o Lancia Phedra, pentru a scrie o noua pagina de istorie in aceasta categorie. Lancia Voyager va fi disponibila in nivelul de echipare Gold, cu doua motoare: 287 CP 3.6 V6 benzina cu o cutie automata cu 6 viteze si 163 CP 2.8 V6 Diesel cu o cutie manuala cu 6 viteze.


Captivanta Lancia Flavia Cabrio, prezenta la Frankfurt, reprezinta quintesenta placerii de a conduce in aer liber, cu 4 scaune originale, culoarea alba in trei straturi a caroseriei si interiorul cu tapiterie fina de piele. Lancia Flavia Cabrio este echipata cu motorul de 175 CP 2.4 benzina si cutie automata cu 6 viteze.


Lancia Ypsilon va fi prezenta la Frankfurt in trei noi versiuni: versiunea Gold cu motorul de 69 CP 1.2 benzina si doua versiuni (Gold si Platinum) echipate cu motorul 85 CP 0.9 TwinAir. Lancia Ypsilon este un "Concentrat" de eleganta, tehnologie si putere, in numai 3,8 metri, cu o gama larga de culori, optionale si accesorii.


Lansarea noii Lancia se bazeaza in continuare pe dezvoltarea modelelor sale emblematice. Este evidenta aceasta tendinta la Noua Delta, un model de referinta al marcii Lancia, in dezvoltarea unui nou concept care sa aiba atributele necesare de a se situa in topul segmentului C. Cei 4,5 m lungime ai sai ofera cel mai luxos si mai spatios interior din categoria sa: scaune comode care se transforma in sezlong-uri, cu tapiterie de o calitate fara cusur, in care pasagerii sunt invaluiti de confort si liniste de nivel magic, in orice calatorie. La Frankfurt va fi prezentata o noua versiune echipata cu motorul 120 CP EURO 5 bi-fuel 1.4 Turbo Jet care va fi disponibil pe toate cele trei versiuni (Steel, Silver si Gold).


Lancia Musa, modelul care incheie arcul expozitiei de la Frankfurt, este cea mai buna expresie pentru conceptul Made in Italy, a maiestriei capabile sa combine confortul si spatiul unei limuzine cu agilitatea unei compacte de oras. Modelul expus este o versiune Platinum, echipat cu un motor de 95 CP 1.4 16v (Euro 5) cu Start&Stop, bicolor (Angelico White/Masaccio Black) 

© AutoItalia Group, 2009     SC AUTO ITALIA IMPEX SRL, CUI: RO 3786213 Informatii